Mihin käyttöön varavirtalähde sopii?

Voimapankki on varavirtalähde, jota voi käyttää lataamaan kaikkia laitteita jotka latautuvat USB-pistokkeella. Tämä tarkoittaa käytännössä kaikkia uusia puhelimia ja tabletteja, mutta myös muita USB -liitynnästä ladattavia laitteita kuten navigaattoreita, rannetietokoneita, kannettavia pelikonsoleita, mp3 -soittimia, koiran GPS-pantaa, GPS-laitetta, kameroita, yms. Voimapankki on erinomainen matkalaturi! Käyttökohteita on siis monia ja erilaisia käyttäjiä vielä enemmän. Olemme ottaneet myyntiin kattavan valikoiman erilaisiin tarpeisiin sopiva Voimapankkeja ja niiden varusteita.

Varavirtalähdettä käytetään yksinkertaisesti kytkemällä puhelin, tabletti tai muu laite USB -latausjohdolla voimapankin latauspistokkeeseen. Tämän jälkeen lataus toimii aivan kuin olisit kytkenyt sen verkkolaturiin! Jäljellä olevan latauskapasiteetin Voimapankki kertoo merkkivaloilla. Kun varavirtalähde on tyhjä, voit ladata sen aivan kuten lataat puhelimenkin.

Varavirtalähde soveltuu esimerkiksi näihin käyttötarkoituksiin:

 • Työmatkat, pitkät työpäivät
 • Vapaa-aika (lomat, pitkät lentomatkat yms)
 • Pelaaminen (kannettavat pelikonsolit)
 • Autonavigaattorin akun lataaminen
 • Moottoripyöräillessä
 • Urheilu (pitkät juoksu- ja pyörämatkat, golf)
 • Vaellukset, armeijan metsäleirit
 • Metsästys (GPS erityisesti koiran sijainnin seuraamiseen)
 • Videokuvaus (esim. GoPro -kamerat)
 • Geokätköily ja muut navigointisovellukset
 • Ladattavan taskulampun lataaminen
 • Hätävirta (esim. autossa, veneessä)

Asiakkaidemme mukaan varavirtalähde soveltuu esimerkiksi näihin käyttötarkoituksiin:

"Pidemmillä purjehduksilla, rogaining-tapahtumissa, vaelluksilla, päivittäin muuten vaan, autossa aina varalla, repun pohjalla pyörimässä, geokätköillessä erityisen näppärä, pidempiä urheilusuorituksia tallentessa, arduino-projekteissa ja raspberryn kanssa upsina"

"Olen intissä ollessani käyttänyt leireillä voimapankkia aktiivisesti, kun sähköä keskellä metsää ei oikein muuten ole ollut tarjolla. Lisäksi kasarmimme tuvissa on 2 pistorasiaa per tupa, joten aina kännykän lataaminen kasarmialueellakaan ei ole mahdollista, siksi voimapankki maksaa itsensä nopeasti takaisin hyödyllisyydellään."

"Tulee tehtyä maastopyöräilyvideoita ja voimapankilla on hyvä ladata action kameran akkua ja myöskin puhelimen akkua maastopyöräretkillä."

"Varavirtalähde on aina käsilaukussa siltä varalta, että puhelimesta loppuu virta."

"Puhelinten ja iPadin lataus kotona, töissä ja vapaa-aikana."

"Voimapankkeja tulee käytettyä miltei päivittäin, koska useimmiten kiinteää virtalähdettä ei ole saatavilla. Nykyisen puhelimen akku kuluu hurjaa tahtia, joten on kätevää kun virta kulkee menossa mukana. Tällä hetkellä voimapankkini ovat kovassa käytössä armeijassa. Puhelin on helppo heittää kaappiin latautumaan mikäli se on yötä vasten unohtunut ladata. Leirit ja luppoaika kuluvat huomattavasti nopeammin kun voi lukea lehteä, pelailla tai viestitellä kavereille ja perheelle. Festareilla, automatkoilla ja muillakin reissuilla puhelimen ja muun elektroniikan käyttö on vakuutettu voimapankkien ansiosta. Nyt ei esim. enää jää kauniita maisemia kuvaamatta koska kamerassa ja puhelimessa on aina virtaa. Voimapankista on mukava jakaa virtaa ystäville ja palvelustovereillekkin."

"Käytin tuotetta lennoilla Hongkongista Eurooppaan. Pelkäsin rokin sammuvan kesken lennon, joten tuote oli todellakin tarpeen. Lisäksi olen käyttänyt Voimapankkia maanpuolustusleireillä. Teltassa keskellä metsää on heikosti pistorasioita."

"Koiran tutkapantaa seuraava puhelin tarvitsee varavirtaa metsäpäivän aikana. Ensiarvoisen tärkeää on tietää missä koirat kulkevat - varsinkin kun haukkua saa vain paikallaan pysyvälle hirvelle. Liikkuvan / karkottuvan hirven perässä seuraa "mykkä" koira."

"Metsästyksen aikana, kun on tarpeen käyttää esim karttaohjelmaa joka syö puhelimen akkua kiitettävästi. Koiravaljakon kyydissä, kylmä keli syö myös monesti puhelimen akkua ja koska monesti treenaan koiria yksin on puhelimen oltava toimintakunnossa turvallisuussyistä."

"Vaeltaessani El Camino de Santiagolla latauspaikat ovat harvassa ja voimapankki on silloin lähes välttämätön. Samoin kalareissuilla Lapissa, kun asumme teltassa kaukana sähköisestä maailmasta..."

"Moottoripyöräillessä kun ei saa muutoin puhelinta ladattua."

"Näin liki viiskymppisenä, kun käy festaroimassa lasten kanssa, pysyy katras hallittavissa, kun jokainen vuorollaan käy latailemassa luuriaan tassulla. Rippileirit ja jalistreenit! Niin kätsyä ladata luuri turvassa omassa repussa!"

"Voimapankkia olen käyttänyt monessakin tilanteessa. Varavirtalähde on parhaimmillaan vaelluksilla ja pitkillä työreissuilla, jolloin normaalia laturia ei oikein voi käyttää. Puhelin kiinni voimapankkiin ja koko setti taskuun niin homma jatkuu ilman paikallaan puhelimen lataantumisen odottelua. Lomamatkalla etelässä kun kuvauskohteita riittää ja virtaa kuluu. Tai metsäretkellä maalla kun kuvaaminen ja somettaminen syö virtaa."

"Esim. Jukolan viestissä kun on seurattava oman joukkueen sijoitusta jatkuvasti eikä virtaa ole muualta saatavilla. Vaelluksilla."

"Hankin voimapankin armeijaa varten. Nykyään olen joka toinen viikko metsässä leirillä. Puhelimen akku loppuu yleensä ensimmäisen tai toisen päivän aikana. Siksi voimapankki on hyvä olla leireillä mukana, niin akkua riittää aina viikoksi!"

"Harrastan geokätköilyä ja tärkein apuväline siinä on älypuhelin. Mutta älypuhelimien akut ovat surkeita, joten varavirtalähde on tullut avuksi useamman kerran metsässä geokätköjä etsiessä!"

"Inttiin sen hommasin ja olihan se luksusta 3-7päivän leireillä kun muilta loppu puhelimista virta niin itsellä kyllä riitti ja kovin kysyttyä tavaraa olikin. Nykyään tulee käytettyä lähinnä millon missäkin ja kätevä pitää mukana tyttöystävän laukussa niin pysyy puhelimet päällä vaikka tulisi oltua missä."

x
x